Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

More relics

to be found in Firenze, related to my post of Oct. 23.

Good news for all venerating science: Museum of History of Science reports acquisition of two more fingers and a tooth of Gallileo Galilei. Those have been lost for more than a century and will be on display in March when the Museum reopens. Naturally, after the acquisition the Museum will become Gallileo Museum. 

http://news.discovery.com/history/galileo-fingers-tooth-remains.html

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft