Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Spin-dependent boundary conditions for isotropic superconducting Green’s functions

is quite a long title. From the other hand, the paper is also quite long. Click here to have a look.

As to research, it took more than eight years to accomplish the project. We have started it with my that time phd student Daniel Huertas-Hernando in hope to complete it quickly. However, it did not want to go that way. Wolfgang Belzig has helped us so we got a preliminary write-up in april 2002. Wolfgang has become a professor, moved to Konstanz, was having students: finally, his that time student Audrey Cottet took a banner from the hands of fallen. Without her persistance we’ve never been done.

So it’s all about spintronics and superconductors…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft