Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Katja Carola Nowack

has been promoted in Delft yesterday. She has been student of Lieven Vandersypen and got several spectacular accomplisments in the field of spin qubits. She’s got this doctor title with cum laude. Despite being accomplished scientist, Katja is very pleasant person and reliable collaborator. We have co-authored three publications. Besides, Katja is my scientific grandchild: she graduated in Aken in theoretical physics, and my former student has supervised her diploma thesis.

Naturally, I was in her promotion commission. Katja is a sharp and quick thinker, it was a pleasure to see how she answered questions, even those without an answer. My secret pleasure was that nobody in the commission has adressed her rather provocative proposition number 8. Katja sometimes has very strong opinions. While I respect her right for that I was afraid that public discussion of this proposition would make me nauseatic …

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft