Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Easter

Christ is risen!

Blessed Easter to you, dear reader. I’d like to make an exception from no-image rule for this blog and let you see my favourite icon of Resurrection. This icon is situated in a small russian-orthodox chapel in Dachau, Germany, and refers to Easter celebration on May 8th, 1945.

(see http://www.orthodoxytoday.org/articles/RahrDachauPascha.php)

Be Sociable, Share!

1 comment

Blessed Easter to you too Yuli, hope you enjoyed your services as much as we did ours :==

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft