Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Once again about disentangling

That product of experimetal-theoretical collaboration (see http://yuli.weblog.tudelft.nl/2010/02/16/disentangling-the-effects) did not make it to Phys. Rev. Lett. as intended. The referees somehow doubted our priority: there was a similar experiment that, in distinction from ours, was not at all understood. So the manuscript went to Phys. Rev. B as a Rapid Communication.

Today I’ve learned they’ve chosen it as Editor’s suggestion kind of appreciating its greatness. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft