Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Pentecost

finally, all controversies have been resolved, and we could come together praying of sending Holy Spirit to us. What a joy! What a wonderful feast! I feel like a kid rejoycing. Happy Birthday,the whole Church of our Savior! As it’s been said: whatever high the separation walls between the Christians may seem, they do not reach the Heaven. Let us enjoy the day, all followers of God who makes wonders. Let us hope that we witness these wonders, that they become a part of our life, and will bring us to Christ like wings propelled by fresh wind.
Glory to God.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft