Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Look, I am an Iconic Achiever

International Biographical Centre (see http://yuli.weblog.tudelft.nl/2010/05/20/top-100-scientists-2010) at Cambridge was quick to comfort me with the loss of ERC grant. They promote me to Iconic Achiever and are ready to send me International Einstein Award ( they ask 400 quid for this). Hurra. 

Be Sociable, Share!

1 comment

its very impressive and wonderful blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft