Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vincent Mourik

has graduated today with 8,5 mark. I knew Vincent a bit and I must say I underestimated him, perhaps because he’s rather timid. There was not only a spectacular result in his thesis: it’s been very well written, and the presentation was close to ideal. Vincent collaborated with Ciprian and will remain in Quantum Transport group as PhD student. Best sucsess, Vincent!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft