Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

No chance to devise a polaron,

modern society does not want it, my project about this has been finally rejected. It got an overall mark of 3,0 whlie the threshold this year stand at 2,4. Sad news, yet nothing to be done: competition is tough.

There is however a secret back-door opportunity. My former student Izak Snyman is now a faculty in South Africa. Perhaps they would be interested? We’ll see …

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft