Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

St. Nicholas day

is today (according to our Church calendar).

St. Nicholas is patron saint of Amsterdam and Russia, so naturally our parish is the St. Nicholas parish. There must be a big feast over there today. We wished to attend this, but we cannot: 10 cm snow has fallen tonight, and public transportation does not like this. A bit dissapointed, we celebrate at home.

This is the name day of my handicapped son, who will turn seventeen soon. This is also the name day of an old Russian surgeon who has saved life of my wife about thirty years ago.

Holy father Nicholas, defender and wonderworker, recall them and all us seeking your help in your prayers.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft