Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Coulomb Blockade due to Quantum Phase-Slips Illustrated with Devices

is a long title of a long article we have submitted to arXive today. Alina Hriscu has been working the whole year on the topic, even today in the morining. I am happy we manage to submit it yet this year.

In this article, in order to illustrate the emergence of Coulomb blockade from coherent quantum phase-slip processes in thin superconducting wires, we propose and theoretically investigate two elementary setups, or “devices”. I will post the reference to cond-mat soon.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft