Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Happy New Year

to you,dear reader, let our hopes florish, let us be joyful and optimistic, let’s get our portion of happiness and get it over with. Let unexpected happen provided it’s good, and let the expected not to occur if it’s not so pleasant! I toast ratio, creativeness and belief, let them prosper and multiply.

Best wishes!!!

Be Sociable, Share!

1 comment

thank you very much and best wishes to you 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft