Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Blackboard agenda

A year ago I’ve already complained about the site that gives the schedules of university personnel including the students. In a development, they decided to supplement the site with build-in personalized agendas at the Blackboard, called MyTable. The results have followed quickly. This is what I read at the Blackboard today:

At this moment My Timetable doesn’t present all activities correctly yet. Mis-presentations can occur especially for activities scheduled over several days in a week. Much effort is put into solving this problem. From January 21, 2011 onward My Timetable will present all activities correctly.

So I will wait another week to correct my activities…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft