Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Theophany, or Baptism of Christ

is a great feast of today. In Russian folk tradition, this feast is strongly associated with Great Blessing of Waters, this includes getting the holy water from church for home use and, very occasionally, swimming in ice water.

I never did the latter and the mere thought about it gives me a shiver. Yet I would gladly do it if I can achieve a purification in this way. I feel like a glass shard in dirt: wash me, and I’ll give a sparkle.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft