Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Topological properties of superconducting junctions

is a new cond-mat submission I’ve done with Dima Pikulin. He is a PhD student of Carlo Beenakker. We have a project that involves Mayorana states in superconductors, very fashionable and noisy topic nowadays. This is our attempt to reduce this noise, and to find the link between some recent results and well-known ones

Please read it here.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft