Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Coulomb blockade of Majorana fermions: research proposal

There’s many interesting things going around, yet I do not write anything since I have to write something I have to be completely adsorbed with. This is another attempt to get a research grant in national competition, FOM Projectruimte.

Although Majorana’s is very popular topic, few works actually address the question of their interaction. See a chance to exercise my expertise since I’ve been working with superconductivity, Coulom blockade and zero-energy states in there already 20 years ago.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft