Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tenth Lecture Quantum Transport

(Posting back)

was about qubits. I have substantially changed it this year to make it consistent with my book and with some new developments: for instance, I mention Yale quantum processors. I guess I did it more or less ok, though, as in many lectures of this year, the first part was too slow and the second part was too fast. Wonder how did I developed this annoying attitude.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft