Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Eleventh Lecture Advanced Statistical Mechanics

(posting back again)

was devoted to scaling hypothesis and introduction to the concept of renormalization group. I have had a rather popular introduction with fractal pictures and that was a certain sucsess (modern student seems to know everything about fractal and chaos without getting any lectures on the subject). Making the lecture was an interesting task since I did not take to the stuff since my phd years. I guess I did not depart much from the Kardar, and yet the lecture made sense: much progress:)

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft