Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Twelfth Lecture Advanced Statistical Mechanics

Finally, finally! We did the renormalization, and try to make sense of it with four examples taking from various places of Kardar: gaussian model, 1d Ising, Midgal-Kadanoff, 4 – epsilon. The lecture was highly technical, but the audience was kind enough to persist: I felt glad, and, after all, had a good feeling.

The lecture was at unusual time of monday morning, yet there were more people than expected. I provoked this by a promise to tell more about the examination: and, indeed, many appear to be interested in this information.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft