Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Wedding in Leiden

(Posting back in time)

Frans Goldschalk, my phd student, and Denise have married today. What a perfect young couple they stroke! Having seen all these academics who do not marry before finding a “proper place” in social structure, I really admire their decision and wish them very best luck and Lord’s blessing in all the ways.

Me and my wife been to the service and marrige blessing in neat Herengrachtkerk in Leiden. Very good, detailed, everything was carefully explained. The church appreared a bit far from the station, and for the party we had to make that walk back so we did not stay long.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft