Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Lesbos

is where I came from after a week of vacation with my yongest son. I’m positively charmed with the island that is still pretty wild and hardly inhabitant just in a mile or two from standard touristic places. Swinning is unpleasant and may be dangerous: yet the beaches are natural. We tramped dusty paths in hills, soaked in hot springs, broke shoes in narrow streets of traditional and less traditional villages, went to barren part of the island to venerate petrified trees and Sappho birth place…

All usual, yet natural.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft