Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

From conventional to exotic

this is, fortunately or unfortunately, the main direction of scientific research nowadays. This is also the name of a conference organized by Manuel Houzet and Julia Meyer that attempts to summarize recent developments in the field of superconducting hybrid structures, Majorana including.

The conference takes place in magnificient Vercor mountains. Alias no time to go there nor even look around: the talks are too interesting

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft