Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Citation vanity

tears me. Today I’ve recognized that my citation score according to Web of Science has reached 7006. Nice number, isn’t it? Yet nobody has congratulated me…

Be Sociable, Share!

2 comments

Thank you, very kind of you.

Congratulations!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft