Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Elections to the Works(?)council

Guess I lived longer than my reason and got politically engaged after all. Today there are elections to the Works(?)council of our university. Not sure I translate this correctly: it is a rather artificial organ that supposed to represent the employeers at highest university level. It is requred by Dutch law. It’s first time in my TU Delft career I went so far as to vote. I voted for an only independent candidate in the list since I like hopeless enterprises in general. Besides, he’s some good points concerning transparency and languages (one quarter of TU Delft employers do not master Dutch).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft