Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nicolas Gisin

has continued yesterday a tradition of star talks in our Department. Prof. Gisin is a pioneer of commercial use of quantum technologies and one of selected scientists who manage to enforce his own research agenda upon the rest of the world.

Yet it remains its own research agenda, and he has clearly demonstrated this in the course of his talk. For me, the most fascinating and valueable part was the first one where he talked about device-independent Quantum Key Distribution. Two other topics seem more optics-bound.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft