Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Phenomenology and Dynamics of Majorana Josephson Junction

is a title of new submission we made with Dima Pikulin. Interesting and simple dymanical effect in a Josephson qubit that we called any-pi Josephson effect. Please find it here.

The abstract is as follows:We derive a generic phenomenological model of a Majorana Josephson junction that accounts for avoided crossing of Andreev states, and investigate its dynamics at constant bias voltage to reveal an unexpected pattern of any-pi Josephson effect in the limit of slow decoherence.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft