Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First lecture Quantum Transport 2012

has taken place today. I felt something strange about the audience: it stirred me to go slower, talk calmer, and give more details than usual. We did not progress much with the stuff of the first lecture: basically, we had to stop at Landauer formula. However, I feel reasonably satistfied with the contact. I hope they liked it as well.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft