Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fourth Lecture Advanced Statistical Mechanics 2012

has taken place today. Finally we are through the basis of statistical mechanics (with one lecture delay) and can do more challenging things. The attention of the audience is fading, that can be after-the-break effect. I have to wait for a minute before I get the answer on a rather simple question about dimensions. Still we can keep some interaction…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft