Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fourth Lecture Quantum Transport 2012

should have been the third in fact. I still keep the delay for a bit more a half of the lecture. I could have enjoyed a bigger audience today… Anyway, I should not complain since the intereaction with the audience was quite good despite my somehow hasty style.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft