Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fifth Lecture Advanced Statistical Mechanics 2012

did not go too bad. Guess I could explain use and complexity of perturbation theory in the context. There were also many students.

(At least) two things could go better. 1. I did not exlpain the realtion between cumulants and connected/disconnected diagramms. Fortunately, I got a question, and though I did not manage to gasp it fast, it was exteremly helpful. 2. I should have spent more time on critical point explaining the significance and uniqness of Taylor expansion.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft