Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Book out

Today Jeroen Danon has sent to Cambridge University Press the manuscript of our textbook "Advanced Quantum Mechanics". This is an important stage of this project. The book was difficult to finalize. I was pretty much overwhelmed with this work that I had to carry out on the backgound of less pleasant events and at cost of postponing many urgent tasks. It was the reason not to write to this blog for weeks. I hope to recuperate soon.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft