Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Yaroslav Blanter

of our section Theoretical Physics by decision of College van Bestuur of our university has  Yaroslav Blanter has been promoted to the rank of full professor, Antoni van Leeuwenhoek hoogleraar . Well-deserved and long-awaited promotion. This decision, although irreversible, is not yet officially announced and will be implemented by steps, the last one will be an official speech of Yaroslav in about a year. Congratulations!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft