Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Alina Hriscu

has obtained her PhD title today by defending the thesis entitled Theoretical Proposals of Quantum Phase-slip Devices. I had a pleasure to promote her.

Alina Hriscu was my first female PhD student, and four years with her were full of unforgettable experiences. In my speech I compared these years to a rough cross-country ride that brought three very good publications.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft