Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Best wishes

Dear reader, I’ve been undergoing some unexpected changes in 2012, the changes that I could not map onto usual axes such as being efficient/inefficient proffesional, happy/unhappy person, experienced/confused believer. There is a fat chance I exxagerate the importance of these changes owing to their unexpected nature. Yet to report 2012 in usual terms does not seem relevant at the moment. Due to the changes, I attended less to many duties, this blog including: I apologize if this caused an inconvenience.

After all, I’d like to wish you peace: peace inside your soul, peace around you, peace anywhere you get.

Happy 2013 for you!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft