Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Second lecture Quantum Transport

was on Friday. I was supposed to start with the interference. However, there was a sweet topic of counting statistics left from the first lecture. Since I liked the topic, and since one needs to brush some probability analysis to understand the issue, it went slower than expected. So I’ve managed to do only a half of the interference lecture. Well, this is rather inconvenient – to have a half-lecture shift, but I do not want at the moment to make the shift integer 🙂

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft