Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Third lecture Quantum Transport

was half-inteference, half-restoration of Ohm’s law – I still keep half-lecture shift. The advantage of this was that I could repeat the double junction that plays a key role in both topics. It occurred to me that the audience was more active than in former years at the interference part – good, but less active for Ohm’s law. Was I too monotonic for the second half of the lecture or the student’s tastes fluctuate from year to year?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft