Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fifth lecture Quantum Transport

On Friday, we have finished with the quantum circuit theories covering spin transport and transmission distribution. I was reasonably satisfied with the results, there was some interaction with the audience.

I’ve just began the Coulomb blockade: looks like I’ve circumvented half-lecture shift and will have to plan an extra lecture.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft