Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Seventh lecture Advanced Quantum Mechanics

Can’t believe I got so far before the semester break: we have sucsesfully quantized the classical fields! The stuff is still rather technical and boring, yet in the second half we’ve discussed fancy effects of zero-point energy, vacuum fluctuations and uncertainties. It was on time: wish I am so good next time, I expect more difficulties)).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft