Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Superconducting spin qubits

are best qubits ever combining natural representation of two-level system in terms of electron spin with all advantages of superconducting qubits. This is discussed in our paper with Ciprian Padurariu submitted on cond-mat today. You will see it on Monday at http://arxiv.org/abs/0912.3910

For Ciprian, this is the first submission. It was difficult to work on the text, especially in last days. Anyway, we’ve this job done.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft