Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Gary Steele

gave a talk today for Quantum Nanoscience stuff. Gary is presently a post-doc with Leo Kouwenhoven. However, this may change soon, and I wish Gary best luck with this.

Gary has been looking for best ways to make cute nanotube devices, and was lucky to find those. In particular, he has made tunable p-n and p-n-p  nanotube junctions and a mechanical resonator of unbelievable quality factor. That inspired him greatly. The number of new ideas in his talk has exceeded the number of slides by a factor and could keep busy the whole Kavli Institute for ten years. Good program, in short.

I met Gary later on the day when we with a group of people were trying to discuss some nanoelectromechanical things. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

¬© 2011 TU Delft