Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Thanks for 128,000 views!

It is my pleasure to report another doubling of number of views. It took 45 days to achieve this, while my bet was 90 days. Thank you very much for your attention, this is very encouraging.

If I extrapolate (see http://mrkwr.wordpress.com/2006/11/08/mark-twain-on-the-perils-of-extrapolation/), I understand that I reach 10^11 views in 3 years, so every inhabitant of the planet will read each of my posts at least once. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft