Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Grenoble, Glazman, adiabaticity, superconductivity

one of the reasons to be in Grenoble is to collaborate with Leonid Glazman from Yale who is on sabbatical now. He cannot spend all time in Grenoble but was present the whole week passed. So we could concentrate on a long-standing project of us: first time we have discussed it about six years ago. In short, we attempt to prove that superconducting hybrid structures posess a finite zero-voltage resistance. The reseach requires to analyse the equations of non-eqilibrium superconductivity in the adiabatic limit and requires tedious calculations along a rather unexplored route. 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft