Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Oranje

I did not think I would be watching a football match on TV. Last time I enjoyed this activity the TV sets were black-and-white (and Uruguay was on forth place, if I recall correctly). Yet the magic of collective madness works on me as well, and today I was watching.

Not bad. Was a real fight, was a sense of achievement. A deserved win.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft