Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Diego Riste

nato ad Ancona, graduated today. I was in the commission and was surprised to learn that diamond dust is not at all toxic: I always thought it was a poison of choice in Middle Ages. Diego did quantum manipulation of NV centers in diamond in the group of Ronal Hanson and has produced a good harmonic thesis where everything was present: theorical background, very sucsessful experiment, a promising analysis of possible applications and even a bit of physics.

He’s got a mark that is highest possible one in quantum transport group, 9. Good luck, Diego, with future research.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft