Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Visit Yale

I’m just back from United States. From Monday thru Friday I was in New Haven visiting Yale university. The program included giving two talks, meeting faculty and postdocs of Department of Physics and Department of Applied Physics, collaborating with Leonid Glazman on our longstanding project in adiabatic dymanics of superconducting junctions.

This was a very interesting visit, I will write later about it.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft