Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Quantum Noise

and Measurement in Engineered Electronic Systems: it’s a great topic of an upcoming workshop in Max-Planck-Institut fur Physik Komplexer Systeme, Dresden. Finally good news: the institute has recently confirmed the acceptance of our application. The organizers are Wolfgang Belzig, Michel Devoret and me.

The workshop will be held in October 2012, so we have ample time to organize everything.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft