Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Phase-slip oscillator

a marvelous device Alina and me have proposed in december 2009, have finally made it to the pages of Physical Review Letters. At least, the manuscript has been accepted for publication under a tricky title: “Model of a proposed superconducting phase-slip oscillator: A method for obtaining few-photon nonlinearities”. In less than 13 months, wow.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft