Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Visit Izak Snyman

Izak Snyman is a former Ph.D. student of me and Carlo Beenakker. He is now a faculty in South Africa. He is interested in polarons. This brought him to me, and he was visiting for the last three weeks

Izak has made a good progress with our first polaron project: yes, there are polarons in suspended carbon nanotubes! We have now a minimalistic model for them, and numerical simulation scheme for this model. We hope to write it up soon.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft