Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sixth Lecture Quantum Transport

has taken place yesterday. We made a detour from Columb blockade back to scattering theory to combine it with superconductivity. We have discussed Andreev reflection, Josephson current and their relation with normal-nanostructure scattering.

I’d say that so far it has been the most satisfying lecture. I mean satisfying for me, it is for students to judge if it was satisfactory. I was on time, could pose control questions and gather satisfactory response. The topic by itself is rather fascinating but still easy

Next lecture only comes in three weeks, after the semester break.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft