Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Pentecost 2011

Your way, O God, is holy.
What god is great like our God?
You are the God whoworks wonders;
you have made known your might among the peoples.
You with your arm redeemed your people,
the children of Jacob and Joseph.

This (Psalm 77) has been sung today. Looks I’ve been waiting for this message. Troubles, big and small, that hem me in, are just delusions: He will free me and save me. If I don’t see the way to deal with my woes, He’ll give the way and the means. If I’m dismayed, He’ll confort me.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft